15 t/m 24 oktober 2021

Had je zo een zin in Horse Event? Getreurd dat het niet doorgaat? Heb jij dan even mazzel, want wij doe het in het klein!

De Stal Sprenkeling instructieweek 2021.

Voor 9 dagen hebben we elke dag verschillende clinics en demonstraties. Natuurlijk is er ook een strodorp en genoeg te eten en te drinken.
Op deze pagina vind je het programma, de voorwaarden en wordt je doorverwezen naar de pagina waarop je je in kan schrijven. Hieronder vind je voor nu vast een voorproefje van wat je kan verwachten!

Patrick Berends

Donderdag 21 oktober

Wil jij weten hoe je meer uit je dressuur proeven kan halen? Daar hebben we de proefgerichte clinic van Patrick Berends voor! Die vertelt je met wat voor slimmigheden je jullie als combinatie meer kunnen shinen in de ring. Je wilt immers jou en je paard van je beste kant laten zien!

Rien van der Schaft

Zaterdag 16 oktober

VOL

Mega trots zijn wij om Rien van der Schaft aan ons programma toe te mogen voegen. Hij behoeft eigenlijk geen introductie. Als koning van de klassieke dressuur op topniveau ondersteund hij het Noorse landenteam als bondscoach. Ook is hij de technische trainer achter Dressage Pro.

Theo Holstein

Zaterdag 23 oktober

Ooit gedroomd om je wereldse prestatie te rijden op prachtige muziek? Theo kan je helpen deze droom uit te laten komen. Passend bij jouw paard en niveau componeert hij muziek dat bij jullie past en voorziet hij je van tips hoe je zo goed mogelijk je kür kan rijden!

Anouk Hansen

Maandag 18 oktober

Niks zo frustrerend dat je protocol terug krijgen en niet snappen waar je cijfers vandaan komen! Daarom hebben we een proefgerichte clinic met Anouk Hansen. Je rijdt je proef, krijgt cijfers en daarbij de toelichting waarom je welk cijfer hebt gekregen. Dan heb je echt huiswerk hoe je je proeven kan verbeteren!

Herman Wientjes

Dinsdag 19 oktober

VOL

Herman heeft geen introductie  meer nodig. Hij begeleidt meerdere namen naar het hogere niveau. Zijn lessen worden gekenmerkt als leerzaam en plezierig voor paard en ruiter. Ben jij op zoek naar meer verfijning en verbetering van je techniek? Dan is dit zeker je kans!

Margreet Bouwmeester

21 en 22 oktober

Centered Riding Open Clinic
Wil jij weten hoe je op en met je paard bewuster kan worden van je houding en zit? Dan is de Centered Riding Open Clinic iets voor jou. Laat je meenemen in de wereld van botjes en balans die jouw houding compleet kunnen transformeren.

Ruiter Balans Centrum

Vrijdag 22 en zaterdag 23 oktober

Aan je balans werken zonder je paard lastig te vallen? Dat kan met een robot paard. EN laat die nou precies uitmeten wat voor een effect jouw zit en hulpen hebben op het presteren van je paard. Durf jij het aan?

Justus Valk

Zaterdag 23 oktober

Het is geen echte instructieweek als er geen springen in het programma zit! Daarom komt Justus Valk bij ons een hele dag op bezoek om je verder te helpen met al je uitdagingen die je bij het springen tegenkomt.

Sabine de Jong

Vrijdag 22 oktober

Lijkt het alsof jij en je paard elkaar helemaal niet meer begrijpen? Voelt het alsof begrip en de oplossing ver te zoeken zijn? Is je paard geblesseerd geweest en weet je niet meer waar je met de training kan beginnen? Bij deze demo krijg je een hoop tips & tricks over oplossingsgericht en technisch trainen.

PTV TREC

Zondag 17 oktober

PTV is het meest spectaculaire onderdeel van TREC. Een terrein parcours met smalle doorgangen, hekken en natuurlijke hindernissen. Proef van de discipline via deze training.

Frontriemen maken

Woensdag  20 oktober

Altijd al een mooie frontriem gewild maar nooit gevonden waar je nou echt blij van wordt? Steeds iets wat net niet bij je paard past? Tijdens deze workshop kan je precies maken waar jij blijft van wordt!

Karin van der Sluis

Vrijdag 22 oktober

Ben je bekend met Working Equitation en wil je je skills verbeteren. Of is dit helemaal nieuw voor je en wil je dit eindelijk is een keer proberen? Karin van der Sluis is een bekende in het wereldje van WE.

Meedoen!

Want er valt genoeg te zien, te leren, te kijken, te beleven en te shoppen! En natuurlijk is er in onze kantine wat te eten en te drinken.

Hieronder komt de agenda. Je kan daar of hierboven klikken op de activiteit waar je aan mee wilt doen of als kijken bij aanwezig wilt zijn. Op die pagina vind je een het inschrijfformulier.

Aanmelden kan alleen via dit formulier!

Na aanmelding ontvang je een whatsapp bericht met een betaalverzoek. Pas na betaling ontvang je je definitieve inschrijvingsbewijs per e-mail. 

 

Planning

Zaterdag 16 oktober

Rien van der Schaft

VOL

Zondag 17 oktober

PTV training

Maandag 18 oktober

Anouk Hansen

Dinsdag 19 oktober

Herman Wientjes

Woensdag 20 oktober

Donderdag 21 oktober

Centered Riding open clinic

Patrick Berends

Vrijdag 22 oktober

Centered Riding open clinic

Working Equitation

Otto het mechanische paard

Art2Ride demo

Zaterdag 23 oktober

Theo Holstein

Justus Valk

Otto het mechanische paard

Zondag 24 oktober

Dressuur wedstrijd!