Trec PTV training

Zondag 17 oktober

PTV is een onderdeel van de wedstrijd discipline TREC. Eigenlijk kunnen we wel zeggen dat dit hét onderdeel is. Want dit is het gedeelte met smalle doorgangen, bruggetjes, stijle hellingen, hindernissen en ga zo maar door. Wil jij kijken hoe bomproef jouw paard is? Of is het juist tijd om hier even echt aandacht aan te besteden. Dan is deze PTV training echt iets voor jullie!

De PTV training wordt verzorgd door TREC Heiloo. Zij gaan een prachtig parcours voor ons bouwen in de grote binnenbaan en misschien zelfs ook in de buitenbaan! Dit natuurlijk alleen als het weer het toestaat. Tijdens deze training helpen ze je over of door ieder obstakel heen. Heb je een paard dat dingen snel eng vind en heb je de behoefte om jou en je paard meer zelf vertrouwen te geven dan is dit natuurlijk een prachtige kans om daar iets aan te doen. Is de stap voor jou te groot om dit op je paard te doen, dan kan je training ook heel goed NAAST je paard doen!

Lessen

De lessen duren 1,5 uur en kosten €25,- per persoon. 

Je kan je inschrijven via het inschrijfformulier hiernaast. Na inschrijving ontvang je binnen 24 uur een betaallink per SMS of whatsapp. Zodra de betaling is voldaan, is je inschrijving definitief en ontvang je jouw officiële toegangskaart. Mocht je na inschrijving toch niet mee kunnen doen, dan is het aan jou om je ticket te verkopen / een andere deelnemer te vinden. Je kan contact op met Sabine op 06-11690107 om te zien of er toevallig reserven op de lijst staan.

Aanmelden TREC PTV Training