Theo Holstein

Zaterdag 23 oktober

Heb jij ook een muziekje waarvan je altijd hebt gedacht ‘als ik ooit een kür ga rijden..’ 

Het is natuurlijk fantastisch als muziek, paard en ruiter lijkt samen te smelten. Het plaatje helemaal klopt en je niets anders meer kan dan wegdromen. 

Maar bij het rijden van een fatsoenlijk kür op muziek komt wel het een en ander kijken. Het ritme van het paard, timing van de ruiter en natuurlijk de soort muziek dat bij jullie als combinatie past. 

Theo Holstein kan je alles vertellen over hoe je zo goed mogelijk je kür doorkomt, componeert een stuk muziek dat bij jullie als combinatie past en dat op ieder niveau! Dus trek vooral je stoute schoenen aan en laat je droom uit komen!

Lessen

De clinic kost €55,- per persoon. De tijden tref je hieronder. Als je een voorkeur hebt dan kan je dit aangeven bij bijzonderheden.

10:00 – 11:00
12:00 -13:00
14:00 – 15:00

Je kan je inschrijven via het inschrijfformulier hiernaast. Na inschrijving ontvang je binnen 24 uur een betaallink per SMS of whatsapp. Zodra de betaling is voldaan, is je inschrijving definitief en ontvang je jouw officiële toegangskaart. Mocht je na inschrijving toch niet mee kunnen doen, dan is het aan jou om je ticket te verkopen / een andere deelnemer te vinden. Je kan contact op met Sabine op 06-11690107 om te zien of er toevallig reserven op de lijst staan.

Aanmelden Theo Holstein