Ruiter Balans Centrum

Vrijdag 22 en zaterdag 23 oktober

Wil jij aan je houding en zit werken zonder je paard in de weg te zitten? Ooit gedacht dat je via een machine je hierbij zou kunnen helpen? Een robot die precies voelt waar je balanspunt ligt en waar je (ongewenst) druk uit oefent.. Het is echt ongelooflijk wat er tegenwoordig met techniek allemaal mogelijk is! Want dit bestaan!

Otto het mechanische paard!

En laat Otto nou niet 1, maar 2 dagen bij ons aanwezig zijn. En dat niet alleen, het Ruiter Balans Centrum neemt daarnaast ook de flexchair mee. Doe nu mee in de combideal!

Lessen

De lessen duren een uur en kosten €90,- per persoon. Je hebt dan 30 minuten les op Otto en 30 minuten les op de flexchair. 

Er is nog 1 plek op vrijdag en 1 plek op zaterdag.

Je kan je inschrijven via het inschrijfformulier hiernaast. Na inschrijving ontvang je binnen 24 uur een betaallink per SMS of whatsapp. Zodra de betaling is voldaan, is je inschrijving definitief en ontvang je jouw officiële toegangskaart. Mocht je na inschrijving toch niet mee kunnen doen, dan is het aan jou om je ticket te verkopen / een andere deelnemer te vinden. Je kan contact op met Sabine op 06-11690107 om te zien of er toevallig reserven op de lijst staan.

Aanmelden Balans Ruiter Centrum