Centered Riding Open Clinic

Donderdag 21 en Vrijdag 22 oktober

Tijdens deze tweedaagse training leer je alles over een goede houding op het paard en werk je aan jouw eigen balans en bewustwording. Zo verbeter je je gevoel voor je paard, je balans en je zit waardoor paardrijden eenvoudiger wordt.

In de ochtenden oefenen we op de grond zonder paard zodat je je bewust wordt van jouw gewoontes en nieuwe gewoontes aanleert zonder het paard te hinderen. In de middag leer je jouw nieuwe gewoontes toe te passen in het rijden. Daarnaast krijg je heldere oefeningen mee, die je thuis dagelijks met of zonder paard kan doen. 

Schrijf je snel in want het is zeldzaam dat je aan een open clinic in Noord-Holland kan mee doen!

 omKosten

2 dagen theorie + praktijk zonder paard inclusief lunch: €140,-

2 dagen theorie + praktijk + rijden inclusief lunch en stalling paard : 270,-

1 dag theorie + praktijk + rijden inclusief lunch en stalling €145

Alle leenpaarden zijn helaas ondertussen bezet.

Er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers en de training gaat alleen door bij minimaal 8 deelnemers. Verblijf voor jezelf dien je indien nodig zelf te regelen in de buurt.

Je kan je inschrijven via het inschrijfformulier hiernaast. Na inschrijving ontvang je binnen 24 uur een betaallink per SMS of whatsapp. Zodra de betaling is voldaan, is je inschrijving definitief en ontvang je jouw officiële toegangskaart. Mocht je na inschrijving toch niet mee kunnen doen, dan is het aan jou om je ticket te verkopen / een andere deelnemer te vinden. Je kan contact op met Sabine op 06-11690107 om te zien of er toevallig reserven op de lijst staan.

Aanmelden Centered Riding Open Clinic