Anouk Hansen

Maandag 18 oktober

Niets is zo frustrerend dan op wedstrijd gaan, denken dat je best een goede proef hebt gereden en dan je protocol terug krijgen waarvan je bijna kan gaan huilen.

En dat je punten dan tegenvallen is 1 ding, niet begrijpen waarom is nog veel vervelender. En daarom hebben we de proefgerichte clinic van Anouk Hansen!

Een proef rijden voor een subtop jurylid, je cijfers krijgen en daarna de toelichting waarom en wat je er aan kan doen. Dit is wat jou kan gaan helpen om eindelijk door je punten barrière heen te komen.

Schrijf je snel in, want er is maar beperkt plek!

Lessen

De clinic kost €60,- per persoon en duur 30 minuten. De lessen zijn tussen 14:00 en 21:00. Als je een voorkeur hebt voor een bepaalde tijd geef dat dan aan bij bijzonderheden!

Je kan je inschrijven via het inschrijfformulier hiernaast. Na inschrijving ontvang je binnen 24 uur een betaallink per SMS of whatsapp. Zodra de betaling is voldaan, is je inschrijving definitief en ontvang je jouw officiële toegangskaart. Mocht je na inschrijving toch niet mee kunnen doen, dan is het aan jou om je ticket te verkopen / een andere deelnemer te vinden. Je kan contact op met Sabine op 06-11690107 om te zien of er toevallig reserven op de lijst staan.

Aanmelden Anouk Hansen